March 15, 2020

BOŽE, GDJE SI?!

OSJEĆAŠ LI SE IZGUBLJENO U TEŠKOM RAZDOBLJU, PITAJUĆI SE:
„BOŽE, GDJE SI?!“

Novo izdanje iz našeg izdavaštva u saradnji sa Messenger international. Knjiga, audio knjiga i video naučavanje od Johna Bevere-a.

OSJEĆAŠ LI SE IZGUBLJENO U TEŠKOM RAZDOBLJU, PITAJUĆI SE: „BOŽE, GDJE SI?!“
Možda ti je Bog govorio, ali sada se čini kao da šuti. Možda si se kretao ili kretala u vjeri, ali sada nigdje ne možeš pronaći Njegovu prisutnost. Dobrodošao/-la u pustinju – mjesto između primanja obećanja od Boga i njegova ostvarenja. Ali imam za tebe dobru vijest – pustinja nije besmislena. Bog je koristi da te pripremi i opremi za tvoju sudbinu – ako kroz nju prođeš na ispravan način. Suprotno od uvriježenog mišljenja, boravak u pustinji ne predstavlja samo čekanje na Boga. Imaš ulogu koju moraš odigrati u prolasku kroz pustinju. I to veliku. Ako ne želiš gubiti vrijeme i vrtjeti se u krug, moraš otkriti tu ulogu. U ovoj knjizi koja otvara oči, jedan od najprodavanijih pisaca, John Bevere, oprema nas ključnim biblijskim uvidima i dubokim pričama koje će ti pomoći da prođeš kroz svoje suho ili teško razdoblje i zakoračiš u sve ono što Bog ima za tebe.